Over mij

Hoi,

Je bent natuurlijk nieuwsgierig wie ik ben. Daarom zal ik mij even voorstellen:

Ik ben gescheiden in 2017 en moeder van twee jonge tienerkinderen. Ik ben door alle fasen gegaan: ongeloof, ontkenning, verdriet, apathie, boosheid, maar ook gevoel van bevrijding en strijdvaardigheid.

Die blijven elkaar afwisselen, maar ik probeer boven alles me te richten op een goede basis voor mij en mijn kinderen en een gelukkige toekomst. De weg ernaar toe is lang, langer dan ik me kan (of wil) voorstellen. Geduld en uithoudingsvermogen zijn daarbij belangrijk, maar ook steun van vrienden en familie en het geloof in jezelf. Mijn les: koester jezelf en houd vast aan je dromen.

Mijn pad naar die mooie en nieuwe toekomst is wat ik wil delen met jou. Ik hoop je hiermee te steunen en te inspireren.

Wendy